Voorbereidingen Breslau Rally 28/6 in volle gang

Posted on Updated on

Voorstellen nieuwe navigator

Team de Ruiter stelt Niek Oude Luttikhuis voor als nieuwe navigator. Niek is woonachtig in Zandvoort en heeft een schat aan ervaring op navigatie gebied. Hij heeft tijdens de Marokko Dessert Rally in de vrachtauto genavigeerd. Verder heeft Niek diverse WRC rally’s gereden, waarbij er werd afgewisseld tussen rijden en navigeren. Wij zijn als team dan ook heel blij dat Niek ons komt verstreken.

Sponsornieuws

BETA tools heeft het hele rally team van nieuwe kleding voorzien! Onze dank hiervoor.

Ook BERGEIJK HEFFTRUCKS heeft zich verbonden als sponsor aan ons rally team. Wij danken Bergeijk heftrucks hiervoor.

Technische voorbereidingen Breslau Rally

Tijdens de COVID19 periode werden onze documenten online gecontroleerd. Omdat wij op militaire terreinen rijden moeten deze 100% in orde zijn. De Rally auto is voor 95% gereed om een rally te rijden!

Wij zijn nu met het onderhoud van onze Servicebus en aanhanger bezig. De servicebus krijgt nog een grote beurt en een nieuwe koppeling. Van de aanhanger worden de remmen gecontroleerd.   

Op de lijst staat ook nog om reserve onderdelen selecteren en in pakken. Aggregaat en compressor worden ook uitgebreid getest. Gereedschapskisten met (BETA tools) worden weer volledig gemaakt. Grondzeil, tent, stroomkabel, kisten met olie, reserve banden, etc. En ook de campers worden aan een laatste inspectie onderworpen.

Eind volgende week vertrekken we naar Polen, op het moment van schrijven heeft Polen code groen.

Grootste Breslau Rally ooit!

Het beloofd een fantastische rally te worden met meer dan 400 inschrijvingen. De grootste Breslau Rally ooit met:

  • 58 motors
  • 50 quads
  • 94 side-by-sides
  • 94 cross country cars
  • 31 extreme cars
  • 32 cross country trucks
  • 19 extreme trucks
  • 28 voertuigen in non-racing categorie

Voor deze grote belangstelling aan deelnemers moest er zelfs een groter bivac worden gezocht, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is. Het eerste bivac is weer in de buurt van het bij ons bekende Drawsko Pomorskie.

Het programma ziet er als volgt uit:

Uiteraard houden we je weer op de hoogte van onze belevenissen in Polen door middel van nieuwsbrieven en natuurlijk op Social media.

Voor meer info over de Breslau Rally, kijk op: https://rallye-breslau.com/

Geef een reactie