Offroad Rally Team Hoeksche Waard ontwaakt langzaam uit de lockdown

Posted on Updated on

Allereerst willen we alle supporters, vrienden en sponsors bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Momenteel kijken we uit naar de eerstvolgende rally en we gaan je weer op de hoogte houden van alle activiteiten.

Rallykalender

  • Breslau Rally 28 juni t/m 2 juli
  • Baja Borger 5-6 en 7 november
  • Real Way to Dakar januari 2022

Breslau rally 2021

Team de Ruiter heeft zich in geschreven voor deelname aan de Breslau Rally 2021. De Rav rally auto heeft bijna anderhalf jaar stil gestaan. De auto stond gereed voor de Breslau Rally in 2020.

Deze week de rally auto ontdaan van het stof! Want ja, door zo lang stil staan komt ook op de rally auto stof te liggen. Het wordt tijd dat de motor weer eens mag ronken. Er is ook een inspectie lijst samen gesteld, samen met monteur Henk om er voor te zorgen dat de rally auto er weer in top conditie bijstaat.

Sponsornieuws

Met veel plezier kunnen wij mededelen dat de Kozijnadviseur zich als sponsor aan ons team heeft verbonden.

Nieuws team de Ruiter

Martijn Lankhaar de vaste navigator van team de Ruiter heeft een sabbatical genomen.

Team de Ruiter is op zoek naar een navigator voor de komende Breslau Rally.

Nieuws team Statz

Team Statz was en is natuurlijk trots op de behaalde 10e plek in de Breslau Rally, zeker gezien het deelnemersveld dat aanwezig was vorig jaar september. “We keken er dan ook naar uit om aan de Real Way to dakar mee te doen. Maar zoals iedereen weet ging ook dat ook deze keer niet door.” zegt Pierre. Natuurlijk was dit wel een teleurstelling omdat zij de Rally Truck en de Rally auto wel al klaar hadden voor vertrek. Maar, wat in het vat zit, verzuurt niet!

Bij de Rally truck is een grotere brandstof tank geplaatst en een luchttank van 140 L. Deze kan gebruikt worden voor de service maar ook voor de nieuwe aangepaste douche. Ook de rally auto is aangepast met een grotere brandstoftank, zo hebben we 50L meer tankinhoud om de grote afstanden in the Real Way to Dakar te overbruggen. Ook heeft de rally auto een langere veerweg ingaand gekregen speciaal voor deze rally. Wij zijn er eigenlijk wel klaar voor. Dus wij hopen dat het deze keer wel door mag gaan.  

Geef een reactie