Breslau 2019 #6: Laatste dag, houden we de boel heel?

Posted on Updated on

Vrijdag 5 juli:

Om 9:00 uur stond er alweer een briefing gepland, sommigen hebben maar 2,5 uur slaap gehad die nacht. De laatste etappe wordt gereden op heel houden en dat lukt beide teams goed! Ook de laatste etappe blijkt geen koffie rit te zijn en bestaat uit 186 kilometer. Om het af te leren.

Ondertussen wordt op het bivak alles voorbereid voor de terugreis. Met een regelmatige afwisseling van zon en regen is rond 16:00 uur alles gereed voor vertrek.

Gelukkig verloopt ook de laatste rit voorspoedig en zijn beide teams ruim voor de maximale tijd binnen. De auto’s worden meteen opgeladen voor de terugrit. Miranda gaat snel douchen en vertrekt met Fred om 18:00 uur richting huis. De rest van het team gaat gezamelijk eten en proosten op een goede afloop.

Uiteindelijk wordt de eerste plaats in de klasse dit jaar behaald door het Duitse team 4×4 Haltlos, met een Lennson Mercedes. De tweede en de derde plaats zijn voor Hollanders Dutch Offroad Rally Team, Herman Jasper en Evert Blaauw en Dille racing, Benny en Sander Dille.

Team Statz weet de 9e plaats te behalen in het klassement en team de Ruiter doet het dit jaar met plaats 16.

Op zaterdagochtend vroeg vertrekt de rest van het team moe maar voldaan, weer richting Nederland.

Dat was ‘m weer… Breslau Rally 2019! Wat een avontuur! Onwijs bedankt voor de vele berichtjes, appjes, alle support en het volgen van ons via de GPS, voor ons gevoel waren jullie er ook een beetje bij!

Geef een reactie