Verslag 5: Finish gehaald!

Posted on Updated on

Vrijdag 2 juli 2021 – rally dag 5:

De laatste rally dag is aangebroken, er wordt vandaag om 9:36 gestart. Op het kijkpunt staat het serviceteam enkele uren om de deelnemers voorbij te zien komen. Er wordt beeldmateriaal verzameld en snel naar de finish. Aan de finish worden Jan en Niek opgewacht door de cameraploeg voor een laatste interview. Medailles worden in ontvangst genomen en het behalen van de eindstreep wordt gevierd.

Einde van de middag wordt besteed aan het bekijken van alle vertrekkende deelnemers. Sommige kunnen op eigen kracht niet vertrekken en krijgen hulp. Bergingsmaterieel is er genoeg.

Vanavond gaan we opruimen en morgen vertrekken we naar huis. De sfeer is ontspannen het doel is bereikt, we hebben de race uitgereden!

Alle trouwe lezers en volgers ontzettend bedankt voor de support, voor alle berichtjes, telefoontjes en mailtjes! Wanneer het lukt is Baja Borger 5-6-7 november het eerst volgende evenement waaraan we hopen deel te nemen. De eerst volgende grote rally op de agenda is de Real Way To Dakar, start 24 januari 2022.

Tot ziens!

Groeten,
Jan, Niek, Fred, Henk en Henny
Team de Ruiter

Bekijk het videoverslag van dag 4 hier:

Geef een reactie