Stem op ons via de clubkas campagne & Baja Deutschland komt te vervallen

Posted on Updated on

Help jij (gratis) onze kas aan te vullen?

Rabobank Het Haringvliet zet elk jaar de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze stichting doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank.

Ben jij klant bij en ook lid van Rabobank Het Haringvliet? Let op: als je klant bent, betekent dit niet dat je automatisch lid bent. Om te kunnen stemmen op onze stichting moet je lid zijn. Je kunt je als klant heel gemakkelijk en gratis aanmelden als lid van de bank! Bekijk het hier: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/het-haringvliet/uw-lidmaatschap/

Ben je al lid? Dan kun je op ons stemmen!

Tussen 27 maart en 10 april 2018 kun je stemmen op onze club en steun je daarmee onze clubkas! Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort. Als lid van Rabobank Het Haringvliet krijg je rond 27 maart een stemcode toegestuurd. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/hhv.

Baja Deutschland komt te vervallen

Dit weekend ontvingen wij bericht van de organisatie van de Baja Deutschland rally, welke jaarlijks in oktober gereden werd. De Baja Deutschland komt helaas te vervallen. Het terrein wat in het verleden beschikbaar werd gesteld voor de rally, zal nu worden gebruikt voor uitbreiding van het mijnbouwbedrijf. Voorlopig komt er de “Breslau 500” voor in de plaats, in samenwerking met de Breslau organisatie. Dit rally event vindt eind juni plaats, duurt 3 dagen en is in combinatie met het begin van de 7-daagse Breslau Rally.  Bekijk het volledige persbericht hier.

Wij gaan bekijken of het voor ons tot de mogelijkheden behoort om hier aan mee te doen.

Geef een reactie