Derde prijs gewonnen, de rally’s in 2019 & stem op ons!

Posted on Updated on

Derde prijs NK Offroad 2018

Afgelopen december was de uitreiking van het NK Offroad 2018. Offroad Rally Team Hoeksche Waard viel in de prijzen! Team de Ruiter won de derde prijs in de NK Offroad Special Klasse. Uiteraard kwamen Jan en Martijn de prijs persoonlijk aannemen tijdens het slotfeest en was er een mooi foto moment met alle winnaars.

 

Rally’s 2019

De teams hebben in de tussentijd niet stil gezeten en naast het sleutelen aan de auto’s, is er ook een nieuwe rally planning voor 2019 gemaakt. Er is een nieuwe rally toegevoegd aan het NK Offroad: de 24uurs Fursten Forest, in Furstenau op 23 en 24 februari. Onze teams zullen hier niet aan deelnemen.

Waar wij wel van plan zijn om aan deel te nemen zijn:

  • Jean de La Fontaine, 2 daagse rally in Soissons, Frankrijk (half mei)
  • Breslau 500, 5 daagse rally in Polen (begin juli)

Daarover vertellen we natuurlijk later uitgebreid meer!

Stem op ons: Clubkas Campagne

Vorig jaar hebben jullie massaal op ons gestemd tijdens de Clubkascampagne van Rabobank Het Haringvliet. Dit jaar doen wij weer mee! Stem je op ons?

Help jij (gratis) onze kas aan te vullen?

Rabobank Het Haringvliet zet elk jaar de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze stichting doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank.

Ben jij klant bij en ook lid van Rabobank Het Haringvliet? Let op: als je klant bent, betekent dit niet dat je automatisch lid bent. Om te kunnen stemmen op onze stichting moet je lid zijn. Je kunt je als klant heel gemakkelijk en gratis aanmelden als lid van de bank! Bekijk het hier: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/het-haringvliet/uw-lidmaatschap/

Ben je al lid? Dan kun je op ons stemmen!

Tussen 22 februari en 11 maart 2019 kun je stemmen op onze club en steun je daarmee onze clubkas! Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort. Als lid van Rabobank Het Haringvliet krijg je rond 22 februari een stemcode toegestuurd. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/hhv.

Bedankje

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar we zijn ontzettend dankbaar met jou support! Te gek dat je ons op de voet volgt. Dat geldt ook voor onze sponsors: BETA Tools, 4×4 Sint Annaland, Den Breems (import/export Toyota cars) en P.J. van Santen, Rotterdam (Praktijk voor Psychosynthesetherapie).

Zij hebben ons gesteund en daar zijn we ze heel dankbaar voor!

 

Geef een reactie