Balkan Rally 2018: Team Statz doet de laatste voorbereidingen

Posted on Updated on

Met nog een ruime maand te gaan is het aftellen begonnen voor Team Statz. De auto is zo goed als klaar en de laatste praktische voorbereidingen op de monsterrally in Bulgarije worden getroffen.

De Balkan Rally vindt dit jaar plaats van 15 t/m 22 september. In tegenstelling tot 2018, start de rally dit jaar in het binnenland, vlakbij de hoofdstad Sofia. Qua opzet wordt er dit keer gebruik gemaakt van vier bivaks, waarvan het laatste bivak op het strand bij Varna zal zijn. Dat belooft een avontuurlijke, hectische week te worden.

Dit jaar is er ook een Balkan Discovery aan de rally toegevoegd. Deze experience speciaal voor ‘normale’ offroad wagens en beginners, die zonder tijdsdruk het offroad rally rijden willen ervaren.

Team Statz vertrekt een aantal dagen voor de rally richting Bulgarije, dit is al een hele rit opzich. Om bij de start nabij Sofia te komen moeten zij al ruim 2200 kilometer afleggen.

We kunnen niet wachten! Van ons mag het al september zijn.

Tijdens de rally proberen wij jullie weer dagelijks op de hoogte te houden van de avonturen, via onze nieuwsbrief en natuurlijk via Facebook. Ook kun je Team Statz elk moment in Bulgarije volgen via de LIVE tracking. Alles over de Balkan Rally is te vinden op: http://balkanoffroad.net/

We keep you posted!

Foto’s door Dutch Rally Press

Geef een antwoord