Balkan Rally 2018 #5: lange rally dag en aankomst in 5-sterren bivak

Posted on Updated on

Dinsdag 18 september 2018: de starttijd was de avond ervoor nog niet bekend, dus het zekere voor het onzekere wordt genomen en om 6:45 uur naar de eetzaal voor het ontbijt. Vandaag was tenslotte weer een verhuisdag met een lange etappe van 575 kilometer. Nu bleek bij aankomst in de eetzaal de starttijd 9:53 uur te zijn. Dus het tempo kon weer een tandje terug.

Pierre had niet meer kunnen tanken gisteren en nu bleek dat hij om moest rijden om bij een benzine station te komen. Helemaal niet handig tijdens zo’n monsteretappe. Doen we niet moeilijk over: uit de vrachtwagen werd diesel overgetapt!

Het serviceteam was rond 15:00 uur in het nieuwe bivak. Opbouwen ging steeds soepeler en alles stond binnen no-time weer op. In de middag was het vooral relaxed voor het serviceteam en de buurt verkennen. Ze bleken dit keer in een prachtig 5 sterren resort te zitten, met spa, zwembaden, alle luxe voor handen. Om 19:00 uur kon het serviceteam eten en ook bij het buffet vielen ze van de ene verbazing in de andere. Het buffet was super uitgebreid en van goede kwaliteit. Vlees, vis, wijn, ijs, alles zag er heerlijk uit en smaakte ook erg goed.

Pierre en Miranda kwamen rond 21:00 uur binnen en de monteurs konden met een gevulde maag aan de service beginnen. Wederom geen rare dingen aan de auto te vinden. Het blijft een mysterie dat er maar niets kapot gaat aan die auto met alle klappen en geulen die hij te voorduren krijgt de hele dag.

Geef een antwoord