Nog een week tot de start & volg ons live!

Posted on Updated on

Nog maar 1 week tot de start van de Balkan Rally… 2500 kilometer plezier!

Nog maar 8 dagen te gaan voor we met twee auto’s aan de start van de Balkan Rally in Bulgarije hopen te staan. Beide rally auto’s staan gereed, het wedstrijd regelement wordt bestudeerd, de laatste spullen en onderdelen worden bij elkaar gezocht en we zijn er zo goed als klaar voor!

Afgelopen weekend kwamen we met het hele team bij elkaar om de laatste zaken door te nemen en de puntjes op de i te zetten zodat we goed op elkaar ingespeeld zijn als team. De rally start op zaterdag 16 september, maar gezien het zo’n 2,5 a 3 dagen rijden is naar Bulgarije, zullen we vanaf 12 september al vertrekken.

Van 16 – 23 september zullen Pierre en Miranda & Jan en Martijn in hun rally auto’s in 8 dagen tijd zo’n 2500 kilometer gaan afleggen door de mooiste gebieden van Bulgarije, in het gebied gelegen aan de Zwarte Zee. De Balkan Rally heeft 3 bivaks, dat betekent dat we elke paar dagen met het hele kamp zullen verplaatsen naar een andere plek. Een super uitdaging!

Volg de auto’s LIVE tijdens de rally in Bulgarije

Net als vorig jaar in Polen zullen alle rally auto’s voorzien zijn van een track GPS systeem, zodat de achterban precies in de gaten kan houden waar de rally auto’s zich bevinden. Uit ervaring tijdens de Breslau rally was dit super spannend om te volgen!

In de volgende nieuwsbrief zullen wij laten weten hoe je ons LIVE kunt volgen. Bekijk hier hoe je je kunt aanmelden op onze nieuwsbrief!

Ook hopen wij tijdens de rally met enige regelmaat (indien het lukt dagelijks) onze volgers te voorzien van updates in de vorm van een nieuwsbrief en natuurlijk via onze Facebook pagina.

Geef een antwoord